Dakdekker Leiden

Dakdekker Leiden? Vaarwel tegen al uw dakbedekking problemen in Leiden! TIB Verkuylen bv, uw vertrouwde dakdekker staat klaar. Wij zijn dakdekkersspecialisten die gebruikmaken van jarenlange ervaring in onderhoud en renovaties voor alle type bitumineuze en zinken daken. We begrijpen immers dat dakbedekking een belangrijk onderdeel is van uw pand, niet alleen omdat het bescherming biedt tegen weersinvloeden, maar ook omdat het een besparing op de energiekosten oplevert. We brengen uw dak dus gegarandeerd in een optimale conditie. En dat allemaal dankzij onze professionele dakreparatie- en vernieuwingswerken.

dakdekker Leiden

Een professionele dakdekker in Leiden

Na het maken van een afspraak komt onze dakdekker Leiden bij uw locatie langs en doet een inspectie van de huidige status van uw dak. Hierdoor krijgen we een duidelijk beeld van de situatie en kunnen we tevens bepalen of uw dak gerepareerd of vernieuwd dient te worden. Er wordt een plan opgesteld met een duidelijk uitvoeringsschema, zodat de renovatiewerkzaamheden zo spoedig mogelijk kunnen beginnen. Uiteraard luisteren we naar uw wensen en ideeën, en stemmen de renovatie daarop af.

Vakkundig

Voor een groot aantal projecten hebben wij de gehele loodgieters- en technische installatiewerkzaamheden verzorgd. Al onze projecten worden professioneel en nauwkeurig uitgevoerd door vakmannen met expertise en ervaring op het gebied van installatie. Op onze website ziet u de resultaten aan de hand van foto’s van onze projecten.

Allround dakdekker in Leiden

We hebben immers alles in huis om de conditie van uw dak te verbeteren, en daarbij alle weersuitdagingen aan te gaan. Zo kunt u ons inschakelen voor het repareren en vernieuwen van de bitumen laag op uw dak, waarbij alle kieren en scheuren daadwerkelijk worden opgevuld om waterdoorslag en lekkages te voorkomen. Daarnaast kunnen we ook uw beschadigde daktrimmen en deklijsten repareren of zelfs vervangen.

Bel ons vandaag!

Benieuwd naar onze dakdekker in Leiden? Of een offerte nodig? Boek vandaag nog een afspraak!

dakdekker Leiden