Cv-installatie/Onderhoud - Vloerverwarming

Bekijk hier wat wij allemaal voor u kunnen betekenen

Img 20210329 Wa0008

Installatietechniek

T.I.B. Verkuylen bv

Bent u op zoek naar professioneel vakwerk op het gebied van loodgieterwerk? Wij zorgen voor de beste kwaliteit en service. Ook voor advies bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een installatie- en loodgietersbedrijf dat diverse diensten aanbiedt die aansluiten op uw wensen en vermogen. Graag helpen we u met al uw klussen rondom het huis, inclusief onderhoud.

Cv-installatie/onderhoud

Niemand zit graag in de kou of staat graag onder een ijskoude douche. Wij begeleiden u in de aanschaf van een passende cv-ketel. Wij bekijken de aanwezige afvoerkanalen, adviseren u de ketel die het beste past in uw situatie en verzorgen de volledige installatie. Wij verrichten CV werk bestaande uit:

  • Vervanging en plaatsen van Cv-ketels;

  • Vervanging en plaatsing van radiatoren, gehele Cv-installaties t.b.v. woonhuizen tot maximaal 45 KW;

  • Onderhoud Cv-ketels.

Erkende loodgieters

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een ideaal comfortsysteem, waarbij onder uw vloerafwerking een systeem geplaatst is waarmee uw (woon)ruimte verwarmd wordt. Vloerverwarming systemen maken gebruik van lage temperaturen. Omdat vloerverwarming lage cv-watertemperaturen verdraagt om de ruimte te verwarmen, is het onder vrijwel elke vloer plaatsbaar en een zeer duurzame manier van verwarmen. Wij voeren de volgende werkzaamheden voor u uit als het gaat om vloerverwarming:

  • Nieuwe vloerverwarming op bestaande betonvloer door middel van netten en vloerverwarmingsslangen, door freeswerk in bestaande zand cementvloer of op houten vloeren door middel van Farmacell platen, regelingen zijn ook toepasbaar;

  • Dealer van WTH en Variotherm Technea.

Vloerverwarming 3

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze diensten of heeft u andere vragen? Neem contact met ons op voor een betrouwbare, officieel erkende partner in loodgieterswerkzaamheden. Wij zijn bereikbaar per telefoon via 071 – 522 37 67 of e-mail via info@tib-verkuylen.nl. Neem geen onnodige risico’s en schakel direct een professional in!