Badkamers

Bekijk hier wat wij allemaal voor u kunnen betekenen

Badkamer10

Renoveren & Vernieuwen

Badkamers

Wij zijn de specialist in het renoveren en vernieuwen van complete badkamers inclusief showroombezoek. De kosten voor het renoveren van een badkamer zijn verschillend. De stijl- en materiaalkeuze, maar ook de grootte heeft hier invloed op. Wilt u ongeveer weten wat het kost om uw oude badkamer te laten renoveren door ons? Vraag dan gratis een offerte aan. Of bent u benieuwd naar onze complete badkamers? U bent van harte welkom voor een showroombezoek.

Het bedrijf

Projecten

Via onze website ziet u een overzicht van allerlei door ons opgeleverde projecten en projecten die momenteel in de uitvoering zijn, zodat u een beter beeld krijgt van de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Onze werkzaamheden voeren wij uit voor particulieren, aannemers, gemeente Leiden, integraal vastgoedbedrijven, bouwmanagement bureaus, woningbouw en VvE’s. Eigenlijk vrijwel alles, iedereen is welkom!

Kracht van ons bedrijf

  • Wij hebben een zeer gemotiveerd team;

  • De handen uit de mouwen steken;

  • Wij hebben gekwalificeerde medewerkers;

  • Korte, directe lijnen;

  • Aandacht voor onze opdrachtgevers.

Badkamer 2

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze diensten of heeft u andere vragen? Neem contact met ons op voor een betrouwbare, officieel erkende partner in loodgieterswerkzaamheden. Wij zijn bereikbaar per telefoon 071 – 522 37 67 of e-mail info@tib-verkuylen.nl. Neem geen onnodige risico’s en schakel direct een professional in!