Over

ons

Wij zijn een Leids installatiebureau en loodgietersbedrijf dat al sinds 1968 werkzaamheden verricht op het gebied van loodgieterswerk in de breedste zin van het woord. Wij zijn gevestigd op het industrieterrein de Waard aan de Karel Doormanweg 3 te Leiden. De huidige organisatie bestaat uit 10 man, waarbij dhr. J.A. Verkuylen en dhr. J. Spoor de bedrijfsleiding voeren.

Zink11

Missie en visie

Wij streven ernaar om samen met de opdrachtgever de opdracht aan te gaan. Tevreden opdrachtgevers bij de oplevering is hierbij het ultieme doel. Dat ze vervolgens nog eens bij ons terugkomen, dat is een bonus!

Meer dan een loodgieter

TIB Verkuylen bv is een familiebedrijf opgericht in het jaar 1968. We zijn begonnen als loodgietersbedrijf vanuit een woning. Kort daarna verhuisden wij naar een bedrijfspand aan de Oude Rijn te Leiden. Sinds 1980 voeren wij vanuit ons pand aan de Karel Doormanweg 3 in Leiden onze werkzaamheden uit als technisch installateur en loodgieter. Onze werkzaamheden betreffen behalve loodgieterswerkzaamheden ook centrale verwarming, mechanische ventilatie, dakbedekking en renovatie van al het zinkwerk. Wij zijn een technisch installatie- en loodgietersbedrijf in de breedste zin van het woord. Met veel ervaring en kennis van zaken voeren wij werkzaamheden uit voor particulieren, aannemers, gemeente Leiden, integrale vastgoedbedrijven, bouwmanagementbureaus, en VvE’s. We richten ons op verschillende doelgroepen, iedereen is welkom! Woningbouw, utiliteit en renovatie behoort tot ons werkterrein. We zijn gespecialiseerd in dakbedekking, loodgieterswerk, waarbij onze loodgieterswerkzaamheden bestaan uit koper, lood, zink, gas, water, riolering, en sanitair.

Vakkundig

Voor een groot aantal projecten hebben wij de gehele loodgieters- en technische installatiewerkzaamheden verzorgd. Al onze projecten worden professioneel en nauwkeurig uitgevoerd door vakmannen met expertise en ervaring op het gebied van installatie. Op onze website ziet u de resultaten aan de hand van foto’s van onze projecten.