Installateur Leiden

Uw vertrouwde loodgieter en installateur in Leiden! TIB Verkuylen bv is een erkend loodgietersbedrijf dat sinds 1968 werkzaam is als vakkundig installatiebedrijf voor dakbedekking, dakgoten, hemelwaterafvoeren, riolering, sanitair en verwarming. We hebben dan ook de kennis en kunde in huis om elke installatie op een professionele en veilige manier uit te voeren. Met veel ervaring en kennis van zaken voeren we werkzaamheden uit voor particulieren, aannemers, gemeente Leiden, integrale vastgoedbedrijven, bouwmanagementbureaus, en VvE’s. Iedereen is welkom. Wilt u meer informatie over onze werkstandaarden? Bezoek onze projectpagina voor het bekijken van reeds uitgevoerde projecten.

installateur Leiden

Eerst een inspectie - installateur Leiden

Na het maken van een afspraak met onze installateur, komen we eerst bij u langs op locatie en doen een inspectie van de installatieplek. Op deze manier zal onze professionele installateur nuttige informatie verzamelen aan de hand van bepaalde technische zaken. Als u bijvoorbeeld een nieuwe zinken dakgoot wilt laten plaatsen, zullen we ook eerst de gezondheidstoestand van uw dakgoot bekijken. Dus als de goot kapot of beschadigd is, dan zal deze eerst worden gerepareerd om de nieuwe installatie te kunnen ondersteunen.

Vakkundig

Voor een groot aantal projecten hebben wij de gehele loodgieters- en technische installatiewerkzaamheden verzorgd. Al onze projecten worden professioneel en nauwkeurig uitgevoerd door vakmannen met expertise en ervaring op het gebied van installatie. Op onze website ziet u de resultaten aan de hand van foto’s van onze projecten.

Allround loodgieter Leiden: one-stop-oplossing

Vraagt de renovatie van uw huis of kantoor om verschillende installaties voor loodgieterswerk? Bespaar uw tijd door te kiezen voor TIB Verkuylen bv als uw allround loodgieter en installateur in Leiden. Zo kunt u ons inschakelen voor de installatie van:

Benieuwd naar meer details over deze diensten? Of een vrijblijvende offerte nodig? Bel ons vandaag nog zonder enige aarzeling! TIB Verkuylen bv staat altijd klaar voor de klanten in nood.

installateur Leiden