Loodgieter Leiden

Loodgieter Leiden? Als u op zoek bent naar een professionele loodgieter in Leiden, kunt u stoppen met zoeken! TIB Verkuylen bv is een specialist die werkzaam is als loodgieter, sinds 1968. Daarom zijn we bekend met professionele oplossingen voor de installatie en het onderhoud van leidingen, kleppen, kranen en andere apparaten die vloeistoffen en gassen transporteren. Uiteraard werken we op een veilige manier, want we zijn een erkend loodgietersbedrijf.

loodgieter Leiden

Professioneel loodgieter in Leiden

Het is een feit dat loodgieterswerk een technisch beroep is dat kennis en ervaring vereist om verschillende loodgietersvaardigheden te beheersen. Een klein foutje kan een ramp betekenen die gevaarlijke gevolgen kan hebben. Daarom moet u altijd een professionele loodgieter met een sterke technische ervaring raadplegen. Naar zo’n loodgieter hoeft u in Leiden niet meer te zoeken, want TIB Verkuylen staat voor u klaar!

Met veel ervaring en kennis van zaken voeren we werkzaamheden uit voor particulieren, aannemers, gemeente Leiden, integrale vastgoedbedrijven, bouwmanagementbureaus, en VvE’s. Voor meer informatie verwijzen we u naar onze projectpagina waar u beelden kunt zien van onze uitgevoerde werken.

Vakkundig

Voor een groot aantal projecten hebben wij de gehele loodgieters- en technische installatiewerkzaamheden verzorgd. Al onze projecten worden professioneel en nauwkeurig uitgevoerd door vakmannen met expertise en ervaring op het gebied van installatie. Op onze website ziet u de resultaten aan de hand van foto’s van onze projecten.

Allround loodgieter Leiden: one-stop-oplossing

Heeft u problemen met uw riolering, cv-ketel of sanitair? Of misschien heeft u professionele oplossingen nodig voor mechanische ventilatie? Bij TIB Verkuylen bv bent u zeker aan het juiste adres.

We zijn uw allround loodgieter in Leiden die u de last van uw schouders ontneemt. Dus ja, we kunnen uw verstopte rioleringen reinigen en ontstoppen, maar ook het lood- en zinkwerk in de dakgoten repareren/ vervangen voor een optimale werking. Ook kunnen we lekkages verhelpen in cv-ketels en leidingwerk (water en gas) in cv-ketels. Ja, we hebben ervaring om ook leidingkanalen voor uw mechanische ventilatie te plaatsen en te onderhouden, zodat u binnenshuis frisse lucht kunt blijven inademen. Ook het vervangen van defect of oud sanitair behoort tot de mogelijkheden: commode, wastafel, douche, kranen en badkuipen.

Bel ons vandaag!

Benieuwd naar onze loodgieter? Of een vrijblijvende offerte nodig? Boek vandaag nog een afspraak!

loodgieter Leiden