Dakgoten Leiden

Dakgoten Leiden? Bescherm uw dak tegen regenwater in Leiden! Met dakgoteninstallatie en -onderhoud, staat TIB Verkuylen bv garant voor het verlengen van de waterafvoer van uw dak, wat uiteindelijk de levensduur van uw dak ten goede komt. De dakgoot die de taak heeft het water van uw dak op te vangen en af te voeren. Op deze manier blijft uw dak in optimale conditie, zelfs tijdens de regen. U heeft dus geen last van lekkages en u heeft een sterke bescherming boven uw hoofd, terwijl u binnen blijft. Wilt u uw dakgoten Leiden laten inspecteren? Bel ons vandaag nog zonder enige aarzeling!

Dakgoten Leiden

Een expert in dakgoten Leiden

Wilt u een bijzonderheid weten over onze diensten voor dakgoten? Het is onze jarenlange ervaring, want we zijn sinds 1968 actief als loodgieter en technisch installateur. Daarom werken we op een professionele en veilige manier, met een no-nonsenseaanpak.

Dakgoteninstallatie in Leiden

De dakgoteninstallatie van TIB Verkuylen bv begint met een goede inspectie van uw dak. Zo nemen we de benodigde dakgootafmetingen voor technische voorzieningen op en we stellen zo een plan op voor een nauwkeurige realisatie van de dakgoten. Naar aanleiding van het type dak dat u heeft, kunnen we u ook adviseren bij de keuze van de dakgoten.

Vakkundig

Voor een groot aantal projecten hebben wij de gehele loodgieters- en technische installatiewerkzaamheden verzorgd. Al onze projecten worden professioneel en nauwkeurig uitgevoerd door vakmannen met expertise en ervaring op het gebied van installatie. Op onze website ziet u de resultaten aan de hand van foto’s van onze projecten.

Dakgotenonderhoud in Leiden

Heeft u last van wateroverlast op uw dak ondanks dat u dakgoten heeft? Misschien zijn de hemelwaterafvoeren van de dakgoten verstopt met puin of andere aanslag. Maakt u zich geen zorgen! TIB Verkuylen bv heeft reinigingsoplossingen om alle verstoppingen te verhelpen. Indien gewenst kunnen we de leiding ook vervangen door een nieuw exemplaar.

Neem contact met ons op!

Interesse in onze professionele dakgoteninstallatie en -onderhoud in Leiden? Een offerte nodig? Neem vandaag nog contact met ons op!

dakgoten Leiden